Diensten

WAAR KAN IK JE MEE VAN DIENST ZIJN?

Een goede eerste indruk is belangrijk! Of het nu gaat om een logo, huisstijl of andere uitingen. Want zeg nu zelf: een eerste indruk spreekt meer dan duizend woorden. Laat (meer)waarde zien, prikkel en verras met een grafisch ontwerp op maat.

LOGO


Een logo is niet iets wat je jaarlijks verandert. Daarom maak ik een sterk logo waar je jarenlang mee vooruit kan. 

Meer weten?

HUISSTIJL


Start je een nieuw bedrijf of is jouw bestaande huisstijl aan vervanging toe? Ik help graag met het ontwikkelen van de nieuwe huisstijl.

Meer weten?

RECLAMEDRUKWERK


Drukwerk op maat, gepersonaliseerd, voorzien van een luxe of speciale afwerking of juist een opvallend formaat? Ik doe het allemaal.

Meer weten?

TROUWKAARTEN


Trouwen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in jullie leven. Een trouwkaart moet daar helemaal bij horen. Ik vertaal jullie concept naar een prachtige trouwkaart.

Meer weten?

GEBOORTEKAARTJES


Een kindje op komst? Gefeliciteerd! Een geboorte mag gevierd worden met een liefdevol geboortekaartje. Samen ontwerpen we het geboortekaartje, volledig afgestemd op jullie wensen.

Meer weten?

EN NOG VEEL MEER…


Dit is nog niet alles. Ook kan ik je helpen met het ontwerpen van etiketten, verpakkingen, doeken, curriculum vitaes en het drukklaar maken van bestanden. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer weten?

Proces

De meeste ontwerp-processen gaan via vijf stappen. Dit doen we in onderling overleg. Door de korte lijntjes realiseer ik jouw wens(en) snel en op maat!
01
ANALYSE
CONCEPT
02
03
PRESENTATIE
OPTIMALISATIE
04
05
REALISATIE